Graag delen we een aantal ervaringen met u.

Mevrouw Croes en haar tante mevrouw Boekhoudt (82)

Toen ik heel voorzichtig een verzoek vanuit Aruba aan HelpjeGraag deed om een gezellige middag te verzorgen voor mjjn tante van 82 in Eindhoven, twijfelde ik of het wel mogelijk was. Ik was heel verrast toen alles binnen een paar dagen heel professioneel geregeld was. Gezelligheid ken geen grenzen, HelpjeGraag ook niet! De liefde die mijn tante ontving tijdens deze gezellige middag was duidelijk op het gelukkige gezicht van mijn lieve tante Tola af te lezen. De gemaakte foto’s zijn het bewijs. Bedankt nogmaals Helpjegraag. En wellicht tot de volgende keer?!

Het was heel speciaal om dit verzoek te krijgen en te mogen verzorgen. HelpjeGraag heeft het met liefde en veel plezier gedaan. Mevrouw Boekhoudt is een speciale en lieve dame en zou haar met haar mooie lach graag nog een keer willen begeleiden. Bedankt voor het vertrouwen in HelpjeGraag. 


Lenneke Teurlings en mevrouw van Drunen (82)

Mevrouw van DrunenRegine van Oss heeft mijn schoonmoeder een heerlijke middag bezorgd om samen naar een park met dieren te gaan in Tilburg en daarna even lekker door Groenrijk heen gelopen met uiteraard een heerlijk kopje koffie met een gebakje. Schoonmoeder heeft echt genoten en wat fijn dat er in deze tijden nog mensen zijn die om anderen geven.
Helpjegraag kan ook voor JOU van betekenis zijn. Heb je weinig tijd voor vader / moeder /opa/oma of wie dan ook dan kan je altijd HelpjeGraag inhuren en zij zorgt voor die ene glimlach waar een eenzaam iemand zo hard op zit te wachten. Dus schroom je niet en schakel hulp in. RĂ©gine je bent een topper! Dank je wel

Mevrouw van Drunen met een dikke glimlach: “Ik heb genoten van ons uitje, vooral bij de dieren in het park”. Geweldig!!

 

Mevrouw van der Sneppen (84) en HelpjeGraag

Om 10:00 uur bel ik aan bij mevrouw van der Sneppen. Met een grote glimlach maakt ze de deur open. “Ik heb er zin in”. We zouden gaan wandelen , maar omdat het niet zo mooi weer is bespreken we wat we gaan doen. Mevrouw van der Sneppen houdt van bloemen en planten, dus we gaan naar een tuincentrum. Ze geniet zichtbaar van de rit. Aangekomen nemen we een kar mee, want je kan niet zonder een plantje weggaan đŸ™‚ We bekijken de binnen planten en ook de buiten planten, want het is inmiddels droog. We praten gezellig en nemen tussendoor een kopje koffie met iets lekkers. Mevrouw van der Sneppen vindt het geweldig en ik ook, vooral om haar zo te zien genieten. We nemen wat plantjes mee en om 12:30 uur rijden terug. Thuis zoeken we een plaatsje voor de planten, nemen een beschuitje met verse aardbeien en dan is het weer tijd om te gaan. We hebben afgesproken wat ons volgende uitje wordt en kijken er samen al naar uit!   

Een lieve reactie van Mevrouw van der Sneppen een dag later via de mail. Lieve RĂ©gine, Hartelijk dank voor de leuke dag van gisteren. Ik heb genoten van het reisje, de bloemen en planten en van jouw aanwezigheid,  Groetjes (ze sluit af met haar voornaam, maar ik noteer hier) mevrouw van der Sneppen.


Marleen IJpelaar (54) en HelpjeGraag

Marleen
Blij verrast met een cadeaubon van HelpjeGraag voor Moederdag, een uitje voor 2 uur naar keuze… Op de afgesproken middag werd ik thuis netjes opgehaald met de auto en RĂ©gine met haar gulle lach en gezellige verhalen tijdens de lunch, maakte ons winkel avontuur helemaal geslaagd. Zoek je een leuk en apart cadeautje dan is dit zeker de moeite waard. Top top top HelpjeGraag!!! RĂ©gine bedankt voor deze speciale middag.

HelpjeGraag heeft genoten van Marleen haar lieve aanwezigheid en gezelligheid en is blij dat we weer een geluksmomentje hebben mogen bezorgen. Samen hebben we gezorgd voor die glimlach!