Even voorstellen

Mijn naam is Régine van Oss en ik heb altijd in de sport gewerkt als sportlerares, activiteitenbegeleidster en later als managementassistente. Daarnaast ben ik al 10 jaar mantelzorger en ervaringsdeskundige op het gebied van NAH.

Omdat ik graag voor mensen zorg en automatisch iedereen help, ben ik jaren geleden benaderd door een internationale vrouwenorganisatie (55+) om hen te ondersteunen bij evenementen, (huiskamer)projecten en hulpvragen. Samen met de cliënt ging ik op zoek naar de oplossing van een vraag, maar vaak was er gewoon behoefte aan een praatje en gezelschap. Tijdens deze gesprekken kom je erachter dat er veel mensen zijn die er alleen voor staan. Zeker naarmate men ouder wordt, neemt de kans om eenzaam te worden alleen maar toe. Ouderen zien mensen in hun omgeving wegvallen en hebben steeds minder contacten, ook door verminderende mobiliteit. Tegenwoordig heeft iedereen het druk met werk en gezin, of wonen te ver weg om elkaar regelmatig te bezoeken of te ondersteunen. Gelukkig zijn er ook genoeg mensen die wel hulp en steun krijgen. Maar hun mantelzorger heeft ook weleens een momentje voor zichzelf nodig en dan zou het fijn zijn als de zorg af en toe overgedragen kan worden.

Dit was de aanleiding voor de start van HelpjeGraag, hulp bieden om zo bij te dragen aan het geluk en welbevinden van ouderen en iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken. Voor mij op eigen benen, passievol gaan doen waar ik goed in ben… liefdevol helpen, goed luisteren, warme aandacht geven. Met mijn vrolijke aard, gezelligheid en enthousiasme hoop ik iedereen die het kan gebruiken een lach en vele geluksmomentjes te bezorgen om zo door mijn hulp en aandacht met nog meer levensvreugde door het leven te kunnen gaan.

Aandacht en geluksmomentjes zijn tenslotte het beste medicijn, aandacht geeft je kracht!!

Als u denkt dat HelpjeGraag iets voor u kan betekenen, neem dan gerust contact op.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten!

Telefoonnummer

06-41428742

E-mailadres

info@helpjegraag.nl

KvKnummer

65513533