Graag delen we een aantal ervaringen met u.

Wat HelpjeGraag onderscheidt van andere bedrijven is dat ze denken in oplossingen en nét dat ene stapje meer zetten. Ze stellen met zorg voor iedere cliënt een gevarieerd en persoonlijk hulpprogramma samen en laten met hun bezoeken voor alle cliënten de zon schijnen. mevr. K.IJ. 

Om de mantelzorger, mijn schoonmoeder, te ontlasten hebben we HelpjeGraag ingeschakeld. Een bedrijf waar je op kan bouwen. Ze komen twee keer per week bij mijn schoonvader om leuke dingen te doen. Dingen waar hij blij van wordt. Hij begint al te glunderen bij hun binnenkomst. Ze zijn professioneel en weten wat cliënten nodig hebben. We hopen nog heel lang van HelpjeGraag gebruik te mogen maken. mevr. E.C. 

We zijn zo blij met jullie! Jullie warme zorg, de goede afspraken die jullie nakomen, wij waren dit niet gewend. Er zijn fijne persoonlijke contactmomenten buiten de zorgmomenten, wat een betrokkenheid!! Jullie komen iedere dag bij ons en we hebben met jullie allemaal een fijne klik. Jullie zijn een bijzondere organisatie die ons buitengewoon ondersteunt. We zijn zo dankbaar en kunnen onze dagen niet meer zonder jullie voorstellen. dhr. W.S

De psycholoog is erg te spreken over het welzijn van mijnheer en benoemt dat dit mede komt door de begeleiding en de praktische ondersteuning van HelpjeGraag. Hij merkt op dat er minder contactmomenten met hem nodig zijn en ziet dat mijnheer als persoon erg gegroeid is. dhr. J.K

Energiek en lief, met enthousiasme en warmte. Als Régine jouw kamer (leven) binnen wandelt, komt er een zonnetje binnen. Ze is echt betrokken bij het welzijn van andere mensen, met hart en ziel. Dat zie je en dat voel je. Dat is gewoon wie ze is. Een luisterend oor, gezelligheid, uitleg, bijstaan. Ik vind het geweldig hoe ze dat doet! Mevr. I.M.

Eindelijk een bedrijf dat het snapt!! mevr. M.M.

Zo blij met HelpjeGraag, jullie zijn een schot in de roos!! Zoals jullie weten wilde papa geen hulp en al helemaal geen vreemde mensen over de vloer. Knap hoe jullie het met veel geduld en begrip hebben aangepakt. Hij kijkt voortaan uit naar de bezoekjes en geniet weer.    Jullie zijn onbetaalbaar!! Bedankt lieverds. mevr. E.H.

Dankjewel voor al jouw lieve, goede en warme zorgen. Je bent een topvrouw en een supermens, veel liefs! mevr. C.C.

Warm, sympathiek, prettig en makkelijk in de omgang, een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, zijn kernwoorden die bij HelpjeGraag passen! Je voelt je gelijk op je gemak. Dit werk is Régine op het lijf geschreven: zelden iemand gezien die zo gepassioneerd andere mensen helpt! mevr. K.v.A.

HelpjeGraag is professioneel en ook nog eens toegewijd, positief en flexibel. Wij zijn blij dat ze ons zorgteam zijn komen versterken. mevr. W.v.T.

Ik was op vakantie en HelpjeGraag is bij ons mam geweest. Geweldige medewerkers die weten hoe met ouderen om te gaan. Na afloop kreeg ik een fotorapportage. Geweldig om te zien hoe blij en relax ons mam is. Als ons mam blij is ben ik het ook. En het klikt ontzettend goed met ons mam. Hartelijk bedankt voor alle goede zorgen tijdens mijn afwezigheid. De volgende keer kan ik met een gerust hart jullie weer vragen om bij ons mam langs te gaan. Bedankt, het is een geweldig bedrijf met een fantastische meid aan het hoofd. Tot de volgende keer. mevr. E.v.L.

Bij de dingen die ik doe word ik geholpen door superlieve, professionele mensen. Ze geven mij de zorg, zelfstandigheid en eigen regie, waardoor ik mijn leven kan leiden en in de wereld mag staan. Dank dank hiervoor!! mevr. A.B.

Vorige week mocht ik met Helpjegraag een ochtend/middag meelopen. Een geweldige ervaring en heb met de warme kant van deze zorg kennisgemaakt. Enthousiasme en empathie doen heel veel met mensen. Bedankt voor de uitnodiging. Dit is echt jullie roeping. Ga vooral zo door, ik zag hele blije en gelukkige mensen. mevr.Y.IJ.

HelpjeGraag is opgericht door Régine en niet zomaar een bedrijf, maar een bedrijf met een hart en een ziel met bevlogenheid en betrokkenheid. Dat is heel kenmerkend voor de medewerkers samen met hun enorme enthousiasme. Dit alles maakt je leven net wat mooier. mevr. N.M.

 

Mevrouw M.C. over haar tante mevrouw T.B. (82)

Toen ik heel voorzichtig een verzoek vanuit Aruba aan HelpjeGraag deed om een gezellige middag te verzorgen voor mjjn tante van 82 in Eindhoven, twijfelde ik of het wel mogelijk was. Ik was heel verrast toen alles binnen een paar dagen heel professioneel geregeld was. Gezelligheid ken geen grenzen, HelpjeGraag ook niet! De liefde die mijn tante ontving tijdens deze gezellige middag was duidelijk op het gelukkige gezicht van mijn lieve tante af te lezen. De gemaakte foto’s zijn het bewijs. Bedankt nogmaals Helpjegraag. En wellicht tot de volgende keer?!

Het was heel speciaal om dit verzoek te krijgen en te mogen verzorgen. HelpjeGraag heeft het met liefde en veel plezier gedaan. Mevrouw B is een speciale en lieve dame en zou haar met haar mooie lach graag nog een keer willen begeleiden. Bedankt voor het vertrouwen in HelpjeGraag.


L.T. over mevrouw van D. (82)

Mevrouw van DrunenRegine van Oss heeft mijn schoonmoeder een heerlijke middag bezorgd om samen naar een park met dieren te gaan in Tilburg en daarna even lekker door Groenrijk heen gelopen met uiteraard een heerlijk kopje koffie met een gebakje. Schoonmoeder heeft echt genoten en wat fijn dat er in deze tijden nog mensen zijn die om anderen geven.
Helpjegraag kan ook voor JOU van betekenis zijn. Heb je weinig tijd voor vader/moeder/opa/oma of wie dan ook dan kan je altijd HelpjeGraag inhuren en zij zorgt voor die ene glimlach waar een eenzaam iemand zo hard op zit te wachten. Dus schroom je niet en schakel hulp in. Régine je bent een topper! Dank je wel

Mevrouw van D. met een dikke glimlach: “Ik heb genoten van ons uitje, vooral bij de dieren in het park”. Geweldig!!

 

Mevrouw van der S. (84) en HelpjeGraag

Om 10:00 uur bel ik aan bij mevrouw van der S. Met een grote glimlach maakt ze de deur open. “Ik heb er zin in”. We zouden gaan wandelen , maar omdat het niet zo mooi weer is bespreken we wat we gaan doen. Mevrouw van der S. houdt van bloemen en planten, dus we gaan naar een tuincentrum. Ze geniet zichtbaar van de rit. Aangekomen nemen we een kar mee, want je kan niet zonder een plantje weggaan 🙂 We bekijken de binnen planten en ook de buiten planten, want het is inmiddels droog. We praten gezellig en nemen tussendoor een kopje koffie met iets lekkers. Mevrouw van der S. vindt het geweldig en ik ook, vooral om haar zo te zien genieten. We nemen wat plantjes mee en om 12:30 uur rijden terug. Thuis zoeken we een plaatsje voor de planten, nemen een beschuitje met verse aardbeien en dan is het weer tijd om te gaan. We hebben afgesproken wat ons volgende uitje wordt en kijken er samen al naar uit!

Een lieve reactie van Mevrouw van der S. een dag later via de mail. Lieve Régine, Hartelijk dank voor de leuke dag van gisteren. Ik heb genoten van het reisje, de bloemen en planten en van jouw aanwezigheid,  Groetjes (ze sluit af met haar voornaam, maar ik noteer hier) mevrouw van der S.


Mevrouw M.IJ. (54) en HelpjeGraag

Marleen
Blij verrast met een cadeaubon van HelpjeGraag voor Moederdag, een uitje voor 2 uur naar keuze… Op de afgesproken middag werd ik thuis netjes opgehaald met de auto en Régine met haar gulle lach en gezellige verhalen tijdens de lunch, maakte ons winkel avontuur helemaal geslaagd. Zoek je een leuk en apart cadeautje dan is dit zeker de moeite waard. Top top top HelpjeGraag!!! Régine bedankt voor deze speciale middag.

HelpjeGraag heeft genoten van Marleen haar lieve aanwezigheid en gezelligheid en is blij dat we weer een geluksmomentje hebben mogen bezorgen. Samen hebben we gezorgd voor die glimlach!