Even voorstellen

Mijn naam is Régine van Oss, ik ben het gezicht van HelpjeGraag en heb altijd in de sport gewerkt als sportinstructeur, activiteitenbegeleidster en later als managementassistente. Daarnaast ben ik al meer dan 20 jaar mantelzorger en ervaringsdeskundige op het gebied van NAH en heb jaren werkervaring met cliënten met Dementie, Parkinson, Cerebrale Parese, depressie, angst- en dwangstoornissen, COPD en spierziekte. Ik ben in het bezit van een kwaliteitscertificaat Social Work en sta ingeschreven bij registerplein in het Register Sociaal Werkers.

Omdat ik graag voor mensen zorg en automatisch iedereen help, ben ik in 2001 benaderd door een internationale vrouwenorganisatie (55+) om hen te ondersteunen bij evenementen, (huiskamer)projecten en hulpvragen. Samen met de cliënt ging ik op zoek naar de oplossing van een vraag, ook was er vaak behoefte aan een luisterend oor. Tijdens deze gesprekken kom je erachter dat er veel mensen zijn die er alleen voor staan. Zeker naarmate men ouder wordt, neemt de kans om eenzaam te worden alleen maar toe. Ouderen zien mensen in hun omgeving wegvallen en hebben steeds minder contacten, ook door verminderende mobiliteit. Tegenwoordig heeft iedereen het druk met werk en gezin, of wonen te ver weg om elkaar regelmatig te bezoeken of te ondersteunen. Gelukkig zijn er ook genoeg mensen die wel hulp en steun krijgen, maar hun mantelzorger heeft ook weleens een momentje voor zichzelf nodig en dan zou het fijn zijn als de zorg af en toe overgedragen kan worden.

Dit was jaren geleden de aanleiding voor de start van HelpjeGraag, hulp bieden om zo bij te dragen aan het geluk en welbevinden van ouderen, mensen met een beperking en iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken. Voor mij op eigen benen, passievol gaan doen waar ik goed in ben… liefdevol en oplossingsgericht helpen, goed luisteren, warme aandacht geven. Met mijn vrolijke aard, gezelligheid en enthousiasme hoop ik iedereen die het kan gebruiken een lach en vele geluksmomentjes te bezorgen om zo door mijn hulp en aandacht met nog meer levensvreugde door het leven te kunnen gaan.

Aandacht en geluksmomentjes zijn tenslotte het beste medicijn, aandacht geeft je kracht!!

Inmiddels is HelpjeGraag al jaren een gezond bedrijf met een heel aantal cliënten en heb ik er inmiddels fantastische ondersteuning erbij. Ons team bestaat uit sociaal werkers, ambulante begeleiders, bewegingsagogen, activiteiten begeleiders, verzorgende IG en een toegepaste psychologe i.o. Met onze dienstverlening verrijken wij het leven van onze cliënten en ontzorgen kinderen en mantelzorger. Wij werken met ons hart, geven warme aandacht, helpen liefdevol, hebben geduld, humor en zijn sterk in zorg op maat! Die combinatie is de kracht van HelpjeGraag.

Als u denkt dat HelpjeGraag iets voor u kan betekenen, neem dan gerust contact op. Wij hopen u snel te mogen ontmoeten!

Telefoonnummer

06-41428742

E-mailadres

info@helpjegraag.nl